Vertrek vanuit Rosmalen, Moederdag 50 km

10 mei 2015 - Rosmalen, Nederland

Vandaag vertrekken we vanaf de Lambertuskerk in Rosmalen. En daar werden we verrast door familie, vrienden en er waren ouders van de oudergroep Cenacolo (we ontmoeten elkaar maandelijks in Merksem). Echt een verrassing!!! Ook hier een feestelijk vertrek, tussen de partyploppers door zijn we weggefietst richting Bavel. Het weer is heerlijk, wat een verschil met gisteren. In Haaren hebben we onze eerste koffiestop gemaakt, even bijkomen van het emotionele vertrek en genieten van het zonnetje. Na een half uurtje verder richting Tilburg waar we heerlijk op een terrasje hebben geluncht. Goed gegeten en gedronken, we kunnen weer op pad. Aangekomen in Bavel wacht ons een hartelijke ontvangst. Ook hier waren weer ouders van de oudergroep. THX Nathalie voor het organiseren hiervan en ook veel dank aan haar moeder voor het gebruik van haar appartement, geweldig!! We hebben heerlijk gezamenlijk gegeten, het was echt supergezellig. Voor mij het Cenacologevoel en dat is de saamhorigheid van de oudergroep, heel fijn. Op moederdag voel je nog meer het gemis van onze jongens en is het fijn om over onze mannen te praten waar we allemaal zo supertrots op zijn.

1. Els:
    11 mei 2015
    Hoi, dag Greet en Francien, wat fijn te lezen dat jullie zo hartelijk zijn uitgezwaaid, ook door ouders van de oudergroep! Zalig hé! Met één dagje vertraging ook aan jullie: een fijne moederdag! Zoals onze pastoor altijd zegt: voor ALLE vrouwen met een moederhart! Veel plezier bij het fietsen, door weer en wind… vandaag wordt het vast puffen, want het wordt erg warm :-( Maar dat vangen jullie vast goed op met koffiepauzes (echte Nederlanders hé, wat zouden jullie toch doen zonder de koffie, haha) en andere geneugten :-) Wij zijn hier mee apetrots op jullie en op al onze kinderen in Cenacolo! Tussen 16 en 17u fiets ik mee :-) Ciao, a presto!!! tot gauw!
  2. Anita Raaijmakers:
    11 mei 2015
    Hoi Greet
    Van de week het bericht gelezen in een Rosmalens krantje wat een geweldig iets waar je mee bezig bent!!
    Ik wens je en Francien een hele goede reis verder en ga je natuurlijk nu volgen.

Groetjes Anita Raaijmakers Hartogs
  3. Erna en Nol:
    12 mei 2015
    Leuke foto's van jullie vertrek. De eerste dagen prachtig fietsweer voor jullie . Spierpijnen lullen we niet over, we blijven optimist. Maak er iets onvergetelijks van en ondertussen kijken wij reikhalzend uit naar de blogberichten. !!
    Love You.
  4. Mieke santegoets pellikaan:
    12 mei 2015
    hoi dames, leuk dat ik jullie kan volgen met deze reisblog, Francien en Greet heel veel succes.
    Wat een mooi vertrek uit Rosmalen en dan bijna bij mij in Haaren (bij Oisterwijk) nog even koffie!!!!
    Als ik dat had geweten had ik op het terras gezeten, maar goed veel plezier en ik volg jullie, heel mooie reis en genieten maar.

gr Mieke santegoets
  5. Bert Kerkhof:
    13 mei 2015
    Hallo Greet en Francien.
    Ik las jullie verhaal bij mijn moeder en wil jullie heel veel succes en plezier wensen bij jullie gezamenlijke fietstocht. Ik heb bewondering voor jullie initiatief en ben ervan overtuigd dat jullie het plan ( de fietstocht) tot een goed einde zullen brengen.
    Zet hem op!
    Gr. Bert Kerkhof, Alem.
  6. Wilma kimmel:
    21 mei 2015
    Hallo Greet en Francien bedankt voor het lieve briefje bij thuiskomst.leuk dat jullie het bij mij gezellig hebben gevonden en heel veel succes met deze enorme uitdaging!!!!